hem Familjen Hjärnskada Släkten Intressen Dagbok Foton Länkar


Min lilla stuga

Släktforskning och lite annat av Britta Isaksson

Uppdaterad 6 mars2016
familjen

Familjen Jag är inneboende hos en katt vid namn Elsa. Katter med självaktning har flera namn, t ex Lilla damen eller Lilla gumman. Nu är hon ensam hos mig då Nisse dog den 9 jan 2015.

hjärnskada

Hjärnskada Min pappa hade i 20 år, under hela min barndom, en tumör i hjärnan och min son skadades i hjärnan av ett vådaskott från en luftpistol 1986 då han var 14 år. Jag försöker beskriva hur det är att vara mamma till en ung man som är fysiskt relativt återställd, men som har oreda i sina kognitiva funktioner.

släkten

Släkten Jag började släktforska för sent i livet för att ha någon släkting att fråga så de flesta som finns på min släktlänk är döda. Min syster och jag har delat rättvist på vår forskning. Hon letar bland mammas anor och jag på pappas sida. Som så många andra har jag kommit i kontakt med en "Erikson" overthere som har gemensamma rötter med mig i Värmland på 1700-talet!

intressen

Intressen är bilar, ju svårare att köra och ju större ekipage desto roligare. Annat roligt är allt man kan göra med händerna, snickra, måla, renovera, laga elektriska prylar, sy kläder, knyppla, odla blommor etc. Nu har jag köpt en gammal banvaktsstuga bara för att inte bli sysslolös.

foton

Foton på katterna, barnen och lite annat. Jag har tagit dem själv och jag är definitivt ingen fotograf.

länkar

Länkar till sidor jag har nytta av och kanske till glädje för fler.e-postMin nya e-postadress
 har besökt sidan sedan 10 jan 2001 madeonMac pagespinner

Prüfen Sie Ihre Website mit Webmasterplan!
 Voreintrag
 Ladezeit
 Link-Check
 Linkparade
 HTML-Check

MacSverige

Tjejringen

Teleservice